Imatge de fons de El Projecte

El Projecte

Busquem Changemakers és un projecte que dona importància als aspectes

divulgatius i de conscienciació de les agendes urbanes i se centra en

Viladecans 2030 a través del públic adolescent.

S'elaboren diferents continguts a través de vídeo-pòdcasts que ajuden a divulgar l'estratègia i l'agenda per a la Viladecans del futur i, d'altra banda, serviran de material didàctic per treballar en les aules dels instituts de la ciutat durant el curs 2022-2023. En definitiva, el projecte tracta d'una posada en comú d'un conjunt d'idees per, finalment, entre l'equip poder cocrear una idea que contempli uns determinats objectius.

 • Per tal de caracteritzar el context, és interessant tenir en compte algunes dades com ara que el 85% dels joves a Espanya pensa que es planifica poc o res l'acció contra l'emergència climàtica a llarg termini, i el 75% considera que és insuficient el nivell de consciència mediambiental a Espanya. A més, el 92,43% considera que la seva opinió a l'hora d'elaborar polítiques té molt poc pes per part dels partits que governen.
 • És en aquest context que pren sentit que les institucions tractin de dissenyar accions per involucrar el públic juvenil en les estratègies de futur dels territoris. Per això, la iniciativa Busquem Changemakers està dirigida a adolescents de Viladecans, amb la finalitat de donar-li visibilitat, fer-ne difusió i que serveixi de suport per al treball posterior als centres educatius.

25 reptes / 134 accions

 • Creixement econòmic
  diversificat i orientat
  a la creació de llocs
  de treball de qualitat

  Dinamització
  econòmica

 • Viladecans,
  una ciutat
  climàticament
  neutra al 2030

  Transició
  ecològica

 • Modernització dels equips
  educatius per a una
  educació 2.0

  Innovació
  educativa

 • Augment de la
  corresponsabilitat
  de la ciutadania per
  garantir una millor
  resiliència de ciutat

  Resiliència
  urbana

 • La ciutat dels
  15 minuts. Barris
  més verds, més vius
  i econòmicament
  més dinàmics

  Agenda
  urbana

Institucions

Col·laboradors

Soulblim Nature és una empresa amb una gran història, que va començar fa més de cinc generacions com a pagesos i actualment es dedica a la producció pròpia de vegetals i fruites TOP al Parc Agrari del Baix Llobregat. Diem TOP perquè els seus productes són ecològics, de km0 i de temporada.

Social Media

Busquem
Changemakers

El futur de Viladecans et necessita.
No et quedis parat i converteix-te
en un líder de canvi!