Changemakers

"Sobre el canvi climàtic, crec que és un dels problemes que més ens afecta als humans"

Canvi climàtic Noves generacions

Laia Adamuz

14 anys

Quin és el teu projecte de futur? A què et vols dedicar?:

M’encantaria dedicar-me a alguna cosa relacionada amb les arts escèniques, m’encantaria ser actriu.

 

Per què et consideres un/una Changemaker? Creus que tens “poder” per ser un líder de canvi i contribuir a millorar el món? Creus que en el teu dia a dia fas servir conscientment aquest “poder”?:

Em considero una Changemaker perquè he crescut sempre amb la idea que les coses es poden canviar, i gràcies a aquest canvi, podem evolucionar, com a persona i com a societat.

 

Com i cap a on ha evolucionat el teu pensament sobre el tema després que t’endinsessis i participessis en el projecte “Busquem Changemakers”?

Ara, intento anar més enllà, i reflexiono que cada cosa que faig pot tenir un canvi positiu per millorar com a persona o, fins i tot, el meu entorn.

 

Et sembla important que es desenvolupi aquest projecte a la teva ciutat?

Crec que és molt important, ja que així podem donar veu a persones que tenen la seva opinió sobre un mateix objectiu. També crec que poden sortir temes molt interessants.

 

Creus que l’educació que rebeu els joves condiciona la capacitat d’emprendre com a Changemaker?

Crec que al col·legi et donen una idea que les coses que ja estan creades o desenvolupades no hi ha cap manera de canviar-les. I crec que és totalment al contrari, hauríem de pensar en accions que actuïn positivament.

 

Quina problemàtica social creus que és més urgent de solucionar? Se t’acudeix alguna idea o alguna possible solució? Com creus que podries ajudar tu?

Sobre el canvi climàtic, crec que és un dels problemes que més ens afecta als humans. Ens hauríem de conscienciar tots, ja que, al cap i a la fi, ens acabarà afectant. La idea que se m’acudeix és que es podrien fer xicotetes xerrades, en grups i que cadascú pugui aportar les seves idees i noves solucions.

 

Què podem aprendre dels líders de canvi? Quins pensaments dels Changemakers hauríem d’aplicar tots al nostre dia a dia?

Crec que haurien d’aprendre de l’actitud i la motivació que tenim cap a les coses que podem millorar a la nostra societat.

 

Quin consell donaries a la propera generació de Changemakers?

Propera generació de Changemakers, us aconsello que tot el que feu, ho intenteu canviar d’una manera més sostenible i positiva!